Duygu Yetiş Kimdir? Biyografisi

Duygu Yetiş
Duygu Yetiş, 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. Duygu Yetiş ilk olarka Tatlı Hayat dizisi ile oyunculuk hayatına başladı daha sonra Evli ve Çocuklu,Yağmur Zamanı Gülpare gibi dizilerde rol aldı. 

Duygu Yetiş, 2007 yılında Annem dizisiyle adından çokça söz ettirdi. Dizide hamile kalan liseli bir kızı canladırması medyada uzun süre tartışılmıştı. Son olarak Krem dizisinde rol aldı.





Filmografisi

Krem - 2012-2013
Uçurum - 2012
Üsküdara Giderken - 2011
Kış Masalı - 2009 - Esmer
Annem - 2007
Gülpare - 2006
Yağmur Zamanı - 2005 Merve
Evli ve Çocuklu -2003
Tatlı Hayat - 2002
Previous
Next Post »