Duygu Yetiş Kimdir? Biyografisi

Duygu Yetiş
Duygu Yetiş, 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunu olan Duygu Yetiş, ilk olarak Tatlı Hayat dizisinde Mehpare karakteri ile ekran karşısına çıktı.

Duygu Yetiş, 2009'da Gül Oğuz'un yönettiği, Kış Masalı dizisinde Cemal Hünal, Fırat Çelik, Birce Akalay ve Erdem Akakçe ile rol aldı. Dizide Esmer rolünü oynadı.

2010 yılında Nisvan : Tarihe Adını Yazdıran Kadınlar adlı belgesel filmde Hülya Koçyiğit, Hale Soygazi ve Çağla Şimşek ile rol alan Duygu Yetiş, İlk Kadın Fotoğrafçı olan Yıldız Moran'ı canlandırdı.

2015 yılında Acil Aşk Aranıyor adlı dizide Serhat Teoman ile başrolde oynadı.

2017 yılında ATV'de yayınlanmaya başlayan Seni Kimler Aldı dizisinde Yiğit Kirazcı, Fulya Zenginer, Funda İlhan, Osman Wöber ve Haldun Boysan ile birlikte rol aldı. Dizi 10. bölümünde final yaptı.

Filmografisi

2017 Seni Kimler Aldı - Ceren / Zeynep
2017 Düğüm Salonu
2017 Ayla : The Daughter of War - İclal
2015-2016 Acil Aşk Aranıyor - Nisan
2014 Dün Bugün Yarın
2014 Analı Oğullu - Müsvette
2013 Galip Derviş
2012 Uçurum - Şule
2012 Krem - Aslı
2011 Oğul
2011 Üsküdar'a Giderken - Hayal
2010 Nisvan : Tarihe Adını Yazdıran Kadınlar - Yıldız Moran
2009 Kış Masalı - Esmer
2007 Annem
2006 Gülpare - Melek
2005 Yağmur Zamanı - Merve
2002 Tatlı Hayat - Mehpaew
Previous
Next Post »