Furkan Palalı Kimdir? Biyografisi

Furkan Palalı
Furkan Palalı, 27 Ekim 1986 yılında Konya'da doğdu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü bitiren Furkan Palalı, Marmara Üniversitesi RTS bölümünde yüksek lisans yaptı.

Tuncay Özinel ve Ferdi Merter'den oyunculuk eğitimleri alan Furkan Palalı, Tuncay Özinel Tiyatrosunda rol almaya başladı. 2011 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of the World seçildi.

2013 yılında  Müge Boz ve Ekin Türkmen ile birlikte Aşk Emek İster adlı dizide başrolde Demir karakterini oynadı.

2016-2017 döneminde No: 309 adlı dizide Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Furkan Palalı, yine 2016'de gösterime giren Somuncu babanın hayat hikayesini konu alan Somuncu Baba adlı filmde Gürkan Uygun, Tuvana Türkay, Fırat Tanış, Altan Gördüm ve Haldun Boysan ile birlikte rol aldı. Filmde Somuncu Baba karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2016 Somuncu Baba Aşkın Sırrı - Somuncu Baba
2016-2017 No: 309 - Onur
2015 Son Çıkış - Kenan
2014 Kızıl Elma - Murad Altay
2013 Aşk Emek İster - Demir
2012 Son Yaz Balkanlar - Arif
2011 Hayat Devam Ediyor - Giray
2011 Adını Feriha Koydum - Manken
Previous
Next Post »