Biyografi Ara

İsmail Ege Şaşmaz Kimdir? Biyografisi

 

İsmail Ege Şaşmaz Kimdir Biyografi
İsmail Ege Şaşmaz, 23 Kasım 1993 yılında Manisa'da doğdu. Manisa Polinas Anadolu ve Teknik Meslek Lisesinden mezun olan İsmail Ege Şaşmaz, Manisa Belediye Konservatuarı'nda eğitim aldı.

İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılında Emre Kınay, Kerem Bürsin, Yağmur Tanrısevsin ve Hande Doğandemir ile birlikte rol aldığı Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı Barış karakteri ile yaptı.

2015 yılında Günebakan dizisinde Sümeyra Koç, Tarık Papuççuoğlu, Ulvi Alacakaptan, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Murat Balcı ve Esra Balkara ile birlikte rol alan İsmail Ege Şaşmaz, Rüzgar rolünü oynadı.

2017 yılında Fırat rolünü oynadığı, Lise Devriyesi adlı gençlik dizisinde Ozan Dolunay, Asena Tuğal ve Bahar Şahin ile başrolleri paylaştı.

İsmail Ege Şaşmaz, 2018 yılında TRT 1'de yayınlanan Birinci dünya savaşı dönemlerinde Osmanlı ordusunda yaşanan bazı olayları konu alan Mehmetçik Kut'ül Amare adlı dizide Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, İlker Aksum, Emre Başer ve Özgür Kaya ile rol aldı.

Filmografisi

2018 Mehmetçik Kut'ül Amare - Mehmet
2017 Lise Devriyesi - Fırat
2016 Aşk Yalanı Sever - Serdar
2015 Serçe Sarayı - Tolga
2015 Güne Bakan - Rüzgar
2013 Güneşi Beklerken - Barış
İsmail Ege Şaşmaz Kimdir? Biyografisi İsmail Ege Şaşmaz Kimdir? Biyografisi Biyografistan İsmail Ege Şaşmaz Hayatı, İsmail Ege Şaşmaz Biyografi, İsmail Ege Şaşmaz Nereli ve Kaç Yaşında, İsmail Ege Şaşmaz Hakkında Bilgi İsmail Ege Şaşmaz , 23 Kasım 1993 yılında Manisa'da doğdu. Manisa Polinas Anadolu ve Teknik Meslek Lisesinden mezun olan İsmail Ege Şa... 4.5 5

Hiç yorum yok: