Biyografi Ara

Rüveyda Öksüz Kimdir? Biyografi

 

Rüveyda Öksüz Kimdir Biyografi
Rüveyda Öksüz, 2 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rizeli'dir. Ailenin en küçüğü olan Rüveyda Öksüz'ün 2 ablası ve 1 abisi vardır. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümünde okudu.

2013 yılında düzenlenen Miss Turkey Güzellik Yarışmasında, Türkiye Güzeli seçildi. Aynı Miss World yarışmasına da katılan Rüveyda Öksüz, dereceye girememiştir. Yarışma sonrasında defilelere katılmaya devam etti. Sonrasında ise Betül Alganatay’dan oyunculuk dersleri aldı.

2014 yılında Show TV'de yayınlanan Gazze'den mülteci olarak gelen tıp öğrencisi bir kızın Türk polisine aşık olmasını konu alan, Ezra adlı dizide başrolde Ezra karakterini canlandırırken, Yusuf Çim ve İsmail Filiz ile birlikte rol aldı.

Rüveyda Öksüz, 2015 yılında Nağme rolünü oynadığı, Sen Benimsin adlı dizide Gökhan Keser, Güven Hokna, Seda Akman, Dila Danışman, Esra Kızıldoğan, Ruhi Sarı ve Burak Sergen ile birlikte başrolleri paylaştı.

2015 yılında Sen Benimsin dizisinde birlikte rol aldığı, Gökhan Keser ile birlikteydi. 2019 yılında yılında ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladılar.

2016-2017 döneminde Cesur Yürek dizisinde Avukat Berrin rolünü canlandırdı. Dizide; Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal, İsmail Hakkı Ürün, Hakan Yufkacıgil, Şekip Taşpınar, Olcay Yusufoğlu, Yeşim Gül, Bora Sivri, Şebnem Dilligil, Murat Aydın, Tolga Çiftçi, Faik Ergin ve Zeynep Korkmaz ile beraber rol aldı.

2019 yılında Fox TV'de yayınlanan Vurgun adlı dizide Yeliz rolünü oynadı.

Filmografisi

2019 Vurgun - Yeliz
2016 Cesur Yürek - Avukat Berrin
2015 Sen Benimsin - Nağme
2014 Ezra - Oyuncu / Yönetmen
Rüveyda Öksüz Kimdir? Biyografi Rüveyda Öksüz Kimdir? Biyografi Biyografistan Rüveyda Öksüz Hayatı, Rüveyda Öksüz Biyografi, Rüveyda Öksüz Nereli ve Kaç Yaşında, Rüveyda Öksüz Hakkında Bilgi Rüveyda Öksüz , 2 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rizeli'dir. Ailenin en küçüğü olan Rüveyda Öksüz'ün 2 ablası ve 1 ab... 4.5 5

Hiç yorum yok: