Yeliz Şar Kimdir? Biyografisi

Yeliz Şar
Lara Yeliz Şar, 30 Mayıs 1977 yılında Almanya'da doğdu. Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü mezunudur.

İlk olarak, 2001 yılında Ali Şan ve Hande Kazanova'nın başrollerde oynadığı ''Aşkına Eşkıya'' dizisinde Lara rolü ile oyunculuğa adım atan Yeliz Şar, daha çok '''Kollama'' ve ''Dürüye'nin Güğümleri'' dizilerinde ki rolleri tanındı. 

Yeliz Şar, 2012 yılında oynadığı ilk tiyatro oyunu "Canlı Yayın" adlı tiyatro oyunu ile büyük ilgi topladı. Ayrıca, 2012 yılında ''İşler Güçler'' dizisinde de Tülay rolünü canlandırdı.

Yeliz Şar, 2013 yılında Çakma Hayat adlı sinema filminde rol aldı. Ayrıca, Hakan Yılmaz ve Şebnem Bozoklu'nun başrolde oynadığı Cesur Hemşire dizisinde Suzan rolünü oynamaktadır.

Filmografisi

2013-2014 Cesur Hemşire - Suzan
2013 Çakma Hayat
2012 İşler Güçler - Tülay
2011 Sudan Sebepler - Melis
2010-2011 Dürüye'nin Güğümleri - Nimet

2009 Çocukluk Günleri - Canan
2008 Limon Ağacı - Seher

2008-2009 Kollama - Melike / Athena
2007 Oyun Bitti - Jale
2006 Yaprak Dökümü
2006 Sev Kardeşim - Feraye
2005 Sensiz Olmuyor - Gönül
2004 İyi Saatte Olsunlar - Zeynep
2004 Kalp Gözü - Ayşe

2003 Rabia - Rabia
2002 Kardelen - Kardelen
2001 Aşkına Eşkıya - Lara
Previous
Next Post »