Yeliz Şar Kimdir? Biyografisi

Yeliz Şar Kimdir Biyografi
Lara Yeliz Şar, 30 Mayıs 1977 yılında Almanya'da doğdu. Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü mezun oldu. 2001 yılında Ali Şan ve Hande Kazanova'nın başrollerde oynadığı Aşkına Eşkıya adlı dizide Lara rolü ile ekran karşısına çıkan Yeliz Şar, 2003 yılında Rabia adlı dizide başrolde oynadı.

2010-2011 döneminde Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği, Düriye'nin Güğümleri dizisinde Nimet karakterini canlandıran Yeliz Şehir, 2012 yılında İşler Güçler'de Tülay rolünü oynadı.

2013 yılında oyuncu Tolga Güleç ile evlenen Yeliz Şar, 2014 yılında boşanmaya karar vermelerine rağmen daha sonra anlaşarak boşanmaktan vazgeçtiler. 8 Aralık 2017 tarihinde iseanlaşmalı olarak boşandılar

2013 yılında Hakan Yılmaz ve Şebnem Bozoklu'nun başrolde oynadığı Cesur Hemşire dizisinde Suzan rolünü oynadı.

24 Nisan 2015 tarihinde gösterime giren Talip Karamahmutoğlu'nun yönettiği Öğrenci İşleri adlı komedi filminde Murat Akkoyunlu, Fırat Tanış, Deniz Celiloğlu, Bora Akkaş, Begüm Öner, Bülent Çolak ve Tolga Canbeyli ile rol alan Yeliz Şar, Manidar rolünü oynadı.

Filmografisi

2015 Öğrenci İşleri - Manidar
2013 Çakma Hayat
2013-2014 Cesur Hemşire - Suzan
2013 Çakma Hayat
2012 İşler Güçler - Tülay
2011 Sudan Sebepler - Melis
2010-2011 Dürüye'nin Güğümleri - Nimet

2009 Çocukluk Günleri - Canan
2008 Limon Ağacı - Seher

2008-2009 Kollama - Melike / Athena
2007 Oyun Bitti - Jale
2006 Yaprak Dökümü
2006 Sev Kardeşim - Feraye
2005 Sensiz Olmuyor - Gönül
2004 İyi Saatte Olsunlar - Zeynep
2004 Kalp Gözü - Ayşe

2003 Rabia - Rabia
2002 Kardelen - Kardelen
2001 Aşkına Eşkıya - Lara
Previous
Next Post »