Aylin Kabasakal Kimdir? Biyografisi

Aylin Kabasakal
Aylin Kabasakal, 1974 yılında Almanya'da doğdu. 9 Eylül Üniversitesi Guzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. 

Aylin Kabasakal, ilk önce bazı müzik kanalı ve Tv kanallarında sunuculuk yapmış sonra oyunculuğa geçerek Görgüsüzler, Baba Ocağı, Kayıkçı, Ömerçip, Dikkat Bebek Var, Kaçıklık Diploması, Cennet Mahallesi gibi dizi ve filmlerde rol aldı. 






Filmografisi

Melekler ve Şeytanlar - 2012
Görgüsüzler - 2008
Baba Ocağı - 2008
Cennet Mahallesi - 2004
Dikkat Bebek Var - 2000
Dostlar Pasajı - 1997

Previous
Next Post »