Aylin Kabasakal Kimdir? Biyografisi

Aylin Kabasakal
Aylin Kabasakal, 1974 yılında Almanya'da doğdu. 9 Eylül Üniversitesi Guzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunu olan Aylin Kabasakal, sunuculuk ve oyunculuk yapmaktadır.

Aylin Kabasakal, 2004-2007 yılları arasında yayınlanan Melek Baykal, Alişan, Çağla Şikel, Müjdat Gezen, Serhat Özcan, Ümit Yesin, Şeyla Halis ve Erol Günaydın'ında rol aldığı Cennet Mahallesi adlı dizide Fatoş karakterini canlandırdı.

2008 yılında Baba Ocağı adlı dizide Gülsüm'ü oynadı. 2009 yılında Nazif Sevim ile evlenen Aylin Kabasakal'ın düğününe Baba Ocağı dizisinde ki rol arkadaşları da geldi. 2012 yılında Serhan adını verdikleri bir oğlu oldu.

2014 yılında Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun başrolleri paylaştığı ve Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği Güzel Köylü dizisinde Nurten Yaşabasmaz Kalas karakterini canlandırdı.

Aylin Kabasakal, 2016-2017 döneminde ATV'de yayınlanan Gözüm Sende adlı programın sunuculuğunu yaptı.

Filmografisi

2016 Hanım Köylü - Elmas
2014 Güzel Köylü - Nurten
2011 Eş Ruhumun Eş Zamanı
2008 Görgüsüzler - Fatoş
2008 Baba Ocağı - Gülsüm
2004-2007 Cennet Mahallesi - Fatoş
2000 Dikkat Bebek Var
1998 Kayıkçı
1998 Kaçıklık Diploması - Ruh Hastası
1997 Dostlar Pasajı
Previous
Next Post »