Biyografi Ara

Çağatay Ulusoy Kimdir? Biyografisi

 

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında İstanbul'da doğdu. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Avcılar Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünü kazandı ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı. Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Perçin ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk dersi almaktadır.

İlk rolü Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan Adını Feriha Koydum adlı dizide Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır. 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır. Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum : Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır. Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur. Birkaç bölüm başarıyla devam eden dizi düşen reytingler ve gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece Emir'in Yolu adıyla yayın hayatına devam etmiştir. Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir.

Çağatay Ulusoy'un Emir'in Yolu'ndaki partneri Eve Düşen Yıldırım dizisi ile tanınan Gizem Karaca olmuştur. Bu dizide birkaç bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılmıştır.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün, Cemal Hünal, Cenk Eren, Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy 'un menajeri Selin Borankay dır. Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır.

26 Ocakta 2013'te ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.

Çağatay Ulusoy, son olarak Sereney Sarıkaya, Barış Falay ve Şebnem Dönmez gibi oyuncuların da rol aldığı Medcezir dizisinde Yaman Koper karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi

2013-? Medcezir - Yaman Koper
2012 Eve Düşen Yıldırım - Demir
2012 Emir'in Yolu - Emir Sarrafoğlu
2011-2012 Adını Feriha Koydum - Emir Sarrafoğlu
2011 Anadolu Kartalları
2010 Recep İvedik 3
2008 Kayıp Prenses
2007 Arka Sokaklar
Çağatay Ulusoy Kimdir? Biyografisi Çağatay Ulusoy Kimdir? Biyografisi Biyografistan Çağatay Ulusoy Biyografi, Çağatay Ulusoy Hayatı, Çağatay Ulusoy Kaç Yaşında, Çağatay Ulusoy Nereli Çağatay Ulusoy , 23 Eylül 1990 yılında İstanbul'da doğdu. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Avcılar Lisesi'nden me... 4.5 5

Hiç yorum yok: