Tuğçe Kurşunoğlu Kimdir? Biyografisi

Tuğçe Kurşunoğlu Kimdir Biyografi
Tuğçe Kurşunoğlu, 26 Aralık 1991 yılında Bursa’da doğdu. İstanbul Kavram MYO'da Reklamcılık bölümü mezunu olan Tuğçe Kurşunoğlu, daha sonra oyunculuk ve diksiyon dersleri alarak bu alanda bir kariyeri hedefledi.

2007 yılında katıldığı Best of Bursa Güzellik yarışmasında 1. seçildikten sonra 2008'de Miss Kemer International'da 1. oldu. Sonrasında katıldığı Miss Turkey Güzel Yarışmasında ise ilk 10 güzel arasında yer aldı.

Özdilek ve LG gibi markaların reklamlarında oynayan Tuğçe Kurşunoğlu, güzelliği ile yönetmen ve yapımcıların dikkatini çekerek Muhteşem Yüzyıl ve Umutsuz Ev Kadınları dizilerinde aldığı roller ile oyunculuğa başladı.

2015-2016 döneminde Yurdaer Okur, Pelin Karahan, Tuğçe Kurşunoğlu, Wilma Elles, Cenk Torun, Korel Cezayirli ve Cansu Kurgun ile birlikte Yeter adlı dizide rol aldı. Dizide, Ebru rolünü oynadı.

25 Mart 2016 tarihinde vizyona giren korku filmi Azazil 2 : Büyü'de Sertan Erkaçan, Ayça Kuru ve Murat Ercanlı ile birlikte rol alan Kurşunoğlu, Aylin karakterini canlandırdı.

Tuğçe Kurşunoğlu, 31 Mart 2017'de gösterime giren Hande Soral ve Çağlar Ertuğrul'un başrolü paylaştığı Biz Size Döneriz adlı komedi filminde Selin karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2017 Biz Size Döneriz - Nur
2016 Azazil 2: Büyü - Aylin
2016 Olaylar Olaylar - Beren
2015-2016 Yeter - Ebru
2015 Düğün Dernek 2: Sünnet
2015 Ayrılsak da Beraberiz
2014 Kocamın Ailesi - İpek
2014 Pişt - Selin
2013 Herşey Yolunda Merkez - Nermin
2013 Düğün Dernek
2012 İşler Güçler - Serpil
2012 Leyla ile Mecnun - Leyla
2011 Umutsuz Ev Kadınları
2011 Muhteşem Yüzyıl - Cariye