Deniz Sarıbaş Kimdir? Biyografisi

Deniz Sarıbaş Kimdir Biyografi
Deniz Sarıbaş, 28 Haziran 1982 yılında İzmir'de doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon bölümü mezunudur.

En Son Babalar Duyar adlı dizinin senaryosuna katkıda bulunan Deniz Sarıbaş, 2006 yılında yayınlanan İlk Aşkım adlı dizinin senaryosunu İnan Güngören ve Sinan Biçici ile birlikte yazdı.

2007 yılında Birol Güven'in yazıp, yönettiği Metropol Cafe'de Sekreter rolünü oynayan Deniz Sarıbaş, ayrıca dizide yapım koordinatörlüğü de yaptı.

2007-2012 arasında Hamdi Alkan'ın yönettiği Arka Sıradakiler dizisinde Bülent Emin Yarar, Sinem Öztürk, Barış Atay, Bülent Çetin Aslan, Fırat Çöloğlu, Merve Erdoğan, Pelin Akil ve Gürbey İleri ile rol aldı. Dizide oynadığı, Sibel rolünü oynadı.

Deniz Sarıbaş, 2014 yılında Kod Adı Reaksiyon dizisinde Avukat Zerrin karakterini canlandırdı.

2017 yılında Adem Uğur'un yönettiği Sera adlı korku filminde Atılgan Gümüş, Cem Özer ve Arka Sıradakiler dizisinden rol arkadaşı Fırat Çöloğlu ile birlikte rol aldı.

Filmografisi

2017 Sera
2014 Kod Adı Reaksiyon - Avukat Zerrin
2007 Metropolo Cafe - Sekreter
2007 Memleket Hikayeleri : Üç Kız Bir Ana
2007-2012 Arka Sıradakiler - Sibel
2001 Benimle Evlenir misin? - Ayşe