Fırat Çöloğlu Kimdir? Biyografisi

Fırat Çöloğlu Kimdir Biyografi
Fırat Çöloğlu, 14 Eylül 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi mezunu olan Fırat Çöloğlu, BASAD'ta oyunculuk eğitimleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini Gurbetçiler dizisinde oynadığı Hakan rolü ile yapan Fırat Çöloğlu, sonraki yıllarda birçok yapımda rol aldı.

2007-2012 döneminde Hamdi Alkan'ın yönettiği Arka Sıradakiler dizisinde Bülent Emin Yarar, Sinem Öztürk, Barış Atay, Bülent Çetin Aslan, Deniz Sarıbaş, Merve Erdoğan, Pelin Akil ve Gürbey İleri ile rol aldı. Dizide oynadığı, İbo karakterini canlandırdı.

2015 yılında En Güzeli isimli komedi filminde; Erkan Can, Tarık Papuççuoğlu, Cem Kılıç, Mehmet ÖzgürTuvana Türkay, Osman Karagöz, İrfan Kangı ve Turgay Tanülkü ile rol aldı.

3 Haziran 2016 tarihinde vizyona giren Şeytanın Çocukları : El Abyaz adlı korku filminde Merve Sevi ve Cenk Torun ile birlikte başrolde oynayan Fırat Çöloğlu, Kadir karakterini canlandırdı.

Fırat Çöloğlu, 2017 yılında Sera adlı korku filminde Arka Sıradakiler dizisinden rol arkadaşı Deniz SarıbaşAtılgan Gümüş ve Cem Özer ile birlikte rol aldı.

Filmografisi

2017 Sera
2015 Şeytanın Çocukları : El Abyaz - Kadir
2015 En Güzeli
2014 Karaman'ın Koyunu - Albay Bahtiyar
2012 Böyle Bitmesin - Sezer
2010 Öğretmen Kemal - İbo
2008 Çılgın Dersane Kampta - Arif
2008 Ayakta Kal - Can
2007 Geniş Zamanlar - İlhan
2007-2012 Arka Sıradakiler - İlhan
2006 İki Aile - Eralp
2006 Doktorlar - Sinan
2006 Azap Yolu
2005 Kısmet - Rıza
2005 Beşinci Boyut - Burak
2004 Çocuklar Ne Olacak - Çağlar
2003 Hayat Bilgisi - Alp
2003 Bir İstanbul Masalı
2002 Sır Kapısı
2002 Berivan - Hakan
2001 Tatlı Hayat - Samet
2000 Hayat Bağları - Rıfat
1998 Kader Ayırsa Bile - Erkut
1996 Gurbetçiler - Hakan